Structura

Utilaje

Divizia de utilaje din cadrul EuroZone desfasoară activităţile de vânzare, revânzare, închiriere şi cesionare utilaje şi echipamente.

Euro Zone Com este reprezentantul în România al Cesab Carrelli Elevatori Italia – cel mai important producător din spațiul UE pentru vânzări de echipamente specializate pentru suport logistic în depozite și spații de producție.. Îmbinînd inventivitatea și știința tipic europeană cu rigurozitatea si tenacitatea japoneză a grupului Toyota Material Handling, din care face parte, Cesab a creat o gamă de  stivuitoare unice prin calitatea si fiabilitatea lor. Cu o sarcină utilă ce pornește de la o tonă pana la 8,5 tone acestea sunt acționate fie electric, fie cu motoare Diesel sau GPL. Se fabrică diverse variante de motorizare sau gabarit, avîndu-se în vedere utilizări specifice; pot manipula şi deplasa încărcături paletizate sau gabaritice în spaţii diverse, de la depozite de uz general până la linii tehnologice de producţie alimentară.
             

After sales

Activitatea acestui departament constă in - furnizarea de subansamble, piese de schimb şi componente conform specificaţiilor clientelei. Pentru brandul reprezentat, asigurarea tehnico-materială este de la sine înţeleasă.

Ne mândrim ca fiind unul dintre cei mai importanţi furnizori de piese Cesab din zona de sud a ţării, oferta noastră acoperind practic toată gama de mărci şi modele de utilaje funcţionale în piaţă.

Service

Dotarea materială şi personalul calificat permit efectuarea unei game largi de prestaţii tehnice în beneficiul unei arii cât mai largi de clienți: întreţinere periodică, recondiţionări şi reglaje, reparaţii curente sau capitale, modificări / adaptări de echipamente opţionale sau accesorii.

Echipele mobile de service benefiază de o dotare impresionantă: autoateliere complet echipate, o hală de reparaţii, magazie pentru materiale şi piese consumabile ce conține mii de repere pentru aprope toata gama de utilaje. Personalul tehnic al departamentului beneficiază de instructaje periodice în fabricile Cesab.

Contractele noastre de service va vor crește productivitatea, vă vor reduce costurile de intreținere, asigurîndu-vă scadea costurilor pentru maximizarea profitului.

Pe lângă intervenții in garanție, revizii, vă oferim și un stoc permanent de piese de schimb care ajung la dvs. intr-un timp foarte scurt. Utilizarea pieselor de schimb originale oferite de noi, vă protejează investiția, conferind utilajelor o durată de viată mai mare chiar si in condiții dure de exploatare.

Viziune.Misiune.Valori

EuroZone iși propune să reprezinte alegerea tuturor utilizatorilor de echipamente logistice.

EuroZone iși propune să ofere produse si servicii de inaltă calitate. Vom satisface nevoile clienților prin soluții care aduc plus valoare business-urilor pe care le detin, construind astfel relații pe termen lung.

Pe termen mediu și lung, EuroZone Com SRL dorește să devină unul dintre protagoniștii principali ai pieței de profil din România: mulțumită acestor investiții de amploare, compania noastră va putea prezenta oferte particularizate, adaptate cererii specifice a fiecărui client în parte. Putem considera că o ofertă atât de vastă va putea răspunde și nevoilor dumneavoastră – pentru noi, fiecare client este la fel de important!

Viziunea noastra este simpla: sa devenim pentru partenerii noștri un partener indispensabil, pentru furnizori un reprezentant de talie europeană si pentru angajații nostri jobul ideal.