Piese De Schimb Originale

Pentu ca stivuitoare CESAB sa iși mențină calitatea si durata de viață, vă recomandăm să folosiți numai piese de schimb originale fie ca este vorba de service sau reparații.

Piesele de schimb pe care le comercializam sunt aceleasi piese folosite de Cesab in producție, fiind cea mai bună opțiune atunci când vine vorba de menținerea calității și performanței echipamentelor dvs.

Toate piesele noastre sunt garantate pe deplin pentru a oferi clienților încrederea în calitatea lor, fiabilitate și siguranță și, spre deosebire de multi alti producatori, oferim suport complet pentru piese de schimb pentru toate modelele Cesab mulți ani după încetarea producției.

Suntem conectați la departamentul Cesab de piese de schimb și putem comanda on-line rapid și ușor. În plus, inginerii de service CESAB au tot timpul piesele standard folosite cel mai frecvent de clienți. Euro Zone poate furniza, de asemenea, piese pentru cele mai multe alte mărci și modele de motostivuitoare.

Această abordare de înaltă calitate ajută clienții și păstrează echipamentele functionale cu maximum de siguranță și eficiență.