Despre Euro Zone

Euro Zone Com - EuroZone  este o firmă tânără și dinamică, creată acum zece ani din inițiativa unui grup de tehnicieni proveniți din acest sector de activitate. Distribuitor autorizat și reprezentant in Romania al brandului Cesab, EuroZone  a cunoscut pe parcursul acestor ani o dezvoltare continuă, ajungînd un concurent serios in domeniu.

Compania are sediul central în București si doua sucursale în județele Ilfov și Calarași.

În prezent, compania se axează pe doua direcții principale de afaceri și anume vânzările de echipamente şi service și piese de schimb pentru echipamente. Divizia de service a fost dezvoltată printr-un nou concept de service multi-brand, care satisface cererea actuală de pe piaţa românească.

 

 

ISTORIC

EuroZone și-a inceput activitatea prin furnizarea de echipamente, componente si servicii pentru logistica.
Între 2007 şi 2009, compania a dezvoltat departamentul service si piese de schimb în timp ce in 2010, EuroZone s-a orientat către fidelizarea clienților existenți prin lărgirea portofoliului de piese si accesorii. În ciuda crizei economice și a unei piețe logistice in scadere, EuroZone a achiziționat autoateliere complet echipate,- unele dintre cele mai performante din branșă, după cum înșiși competitorii admit.

EuroZone și-a mărit continuu echipa prin oameni specializați care pot răspunde cu promptitudine oricăror solicitari. Printre serviciile oferite se regăsesc: consultanța in alegerea produselor și a sistemelor de finanțare, inclusiv implementarea proiectelor cu finanțare europeană, operativitatea in livrarea produselor.

În prezent, acoperim toată țara prin cele 4 ateliere mobile de service, disponibile non-stop.

Instruirea permanentă a specialiștilor nostril, experiența si promptitudinea acestora ne oferă garanția că toți clienții noștri sunt pe deplin multumiți.